Home » Holland Heineken House

Rondleiding in het Holland Heineken House in Vancouver

21 februari, 2010

Niemand kan het natuurlijk ontgaan zijn dat afgelopen week de Olympische Spelen in Vancouver begonnen zijn. De eerste week was erg succesvol, met inmiddels 2 gouden medailles (Sven Kramer & Mark Tuitert), 1 zilveren (Annette Gerritsen) en 1 bronzen medaille (Laurien van Riessen). Zoals sinds 1992 gebruikelijk worden alle medaillewinnaars in het Holland Heineken House gehuldigd en treden er allerlei bekende Nederlandse artiesten op.

Met het oog op het Holland Heineken House van Londen is het leuk om te bekijken hoe het Holland Heineken House er nu precies uitziet en wat er achter de schermen gebeurd. Het online video kanaal van Heineken heeft op Youtube een video geplaatst waar een rondleiding wordt gegeven door het Holland Heineken House van Vancouver:

Een andere aanrader voor de laatste nieuwtjes vanuit het Holland Heineken House is de dagelijkse ” krant”  die online ook te vinden is via deze link.
Regelmatig het laatste nieuws in uw mailbox? Ontvang vanaf nu onze nieuwsbrief door hieronder uw e-mailadres in te vullen

Gerelateerde berichten:

  1. Werken in het Holland Heineken House in Vancouver?
  2. Werving Holland Heineken House Vancouver levert ruim 3000 sollicitaties op
  3. Ervaringen gezocht van vrijwilligers in het Holland Heineken House

Tags: ,

Er is geen mogelijkheid om te reageren.


  Copyright ©2010, Olympische Spelen Londen.nl | Algemene voorwaarden nieuwsbrief