Home » Hotel, Londen 2012

Hotels Olympische spelen Londen

15 augustus, 2009

In Londen zijn natuurlijk enorm veel hotels te vinden. Een site als Booking.com biedt op dit moment ongeveer 700 hotels aan.  Een goede plek als uitvalsbasis voor de spelen is de wijk Stratford, in de buurt van het Olympisch stadion.  Via deze link kunt u de hotels in Stratford bekijken. In het Olympisch Park, dat hier in de buurt ligt, worden veel grote sporten als atletiek, hockey en de zwemnummers georganiseerd en zijn nu grootschalige bouwprojecten aan de gang.

Ook elders in Londen worden tijdens de Olympische Spelen onderdelen georganiseerd. Op korte termijn plaatsen we een overzicht van alle locaties van de stadions, maar andere interessante locaties om een hotel te boeken om de voorbereidingen van de Spelen te bekijken zijn in de buurt van de O2 Arena, waar evenementen als Gymnastiek en de Basketbal finales gehouden worden.

Via Hotelscombined.com worden alle aanbieders van hotels met elkaar vergeleken waardoor je altijd de laagste tarieven vindt voor hotels. Ook hier kun je locaties opgeven en in de buurt van de Olympische Stadions verblijfruimte vinden. Via deze link vind je bijvoorbeeld alle hotels in Londen (in totaal 1291!), met de afstand tot het Olympisch Stadion: Hotelscombined

Via onze nieuwsbrief houden we je behalve het ticketnieuws ook op de hoogte van het laatste nieuws over mogelijkheden om accommodatie te boeken. Meld je nu aan door hier je e-mailadres in te vullen:
Regelmatig het laatste nieuws in uw mailbox? Ontvang vanaf nu onze nieuwsbrief door hieronder uw e-mailadres in te vullen

Gerelateerde berichten:

 1. Hotels Londen 2012 vanaf NU te boeken!
 2. Vandaag nog je reis naar de Olympische Spelen 2012 in Londen boeken?
 3. Alles over Olympische Spelen 2014 en Olympische Spelen 2016 vind je op onze nieuwe site!

Tags: , ,

2 Reacties op “Hotels Olympische spelen Londen”

 1. Rene Moelee says on: 11 september 2009 at 13:26

  Beste redactie, sites als booking.com e.a kunnen maar een jaar van te voren prijsafspraken maken, dat betekent dus dat je nu nog geen reserveringen voor de periode in 2012 kan maken. Ook als je ze telefonisch benaderd zullen ze je herzelfde vertellen. Wellicht toch van te voren naar London om het zelf te proberen bij een hotel dat je bevalt? Op dit ogenblik weet het personeel van de buurten die niet echt bij de bouwplaats of bij de spelen betrokken zijn nog niets over deze reserveringen. Er is een ibis hotel vlakbij de bouw, niet heel groot maar toch. Verder zullen er waarschijnlijk in de te bouwen grote winkelcentra en bij het nieuwe Stratford international treinstation ook nog nieuwe hotels verschijnen. Als je in de wijk Stratford winkeliers benaderd over de locaties van de OS kijken ze je wat wazig aan, niets over bekend. Er is wel een soort toeristenbusje dat langs de te bouwen locaties rijdt maar dat is alleen door de weeks.
  London Update 2012 Rene Moelee 09/2009

 2. Jasper Gerritsen says on: 11 september 2009 at 14:50

  Beste Rene,

  Bedankt voor je reactie. Het is op dit moment erg lastig om een hotel te reserveren voor 2012 (het is mij ook niet gelukt online..). Eind dit jaar hoop ik ook Londen te bezoeken om te bekijken of er daar al wat mogelijk is. En anders wordt het toch ergens kamperen in de buurt van Londen ;-) . Het klopt inderdaad dat het Olympisch Park nog flink in aanbouw is, en ik verwacht dat er ook nog een stuk meer hotels in de buurt van het Olympisch dorp komen.

  Ik heb naar aanleiding van je reactie ook even gezocht op de tours in Londen. Ik kwam daarbij deze tour tegen: http://www.olympictourguides2012.com/index.php . Elke zaterdag kun je voor 8 pond een rondleiding krijgen, best leuk als je er nu al naar toe gaat. Binnenkort probeer ik overigens een overzichtskaart te maken met daarin precies de locaties waar de evenementen gehouden worden in 2012 (Hij is al af eigenlijk, maar moet nog wat issues in het design aanpassen).

  Heel erg bedankt voor je reactie in ieder geval, mocht je nog meer tips hebben dan hoor ik die natuurlijk graag!

  Groetjes,
  Jasper


  Copyright ©2010, Olympische Spelen Londen.nl | Algemene voorwaarden nieuwsbrief