Home » Toegangstickets

Maandagochtend nieuwe verkoop tickets Londen 2012 in Zwitserland

17 juli, 2011

Morgenochtend (maandag 18 juli) om 9.00 NL tijd komen er tickets beschikbaar via het officiële Zwitserse verkooppunt voor Olympische tickets, Globetrotter. Er is op dit moment nog niet bekend welke tickets er beschikbaar komen. Via verschillende reacties begrepen we wel dat er waarschijnlijk niet veel tickets beschikbaar komen en dat er een kans bestaat dat door de grote toeloop van bezoekers de site slecht bereikbaar wordt.

Mocht het lukken om tickets te bestellen, let dan wel even op de verzendkosten. Naar landen buiten Zwitserland is dit 80 CHF (bijna 70 euro). De website kun je vinden via deze link (en is in het Duits of Frans).

globetrotter Maandagochtend nieuwe verkoop tickets Londen 2012 in Zwitserland

Maandagochtend 9.00 uur komen er enkele tickets beschikbaar via de website van Globetrotter

Er komende de komende periode nog meer kansen om tickets te kopen. Op deze pagina hebben we een overzicht gemaakt van de opties, en ook via ons twitteraccount (@oslonden2012) houden we je zo goed mogelijk op de hoogte. Ook is het inmiddels mogelijk om verblijf (hotel, appartement) en de reis te boeken.

Op deze pagina hebben we meer informatie over het boeken van verblijf, op deze pagina vind je alles over het reizen naar de spelen.

 
Regelmatig het laatste nieuws in uw mailbox? Ontvang vanaf nu onze nieuwsbrief door hieronder uw e-mailadres in te vullen

Gerelateerde berichten:

  1. Nieuwe informatie over kaartverkoop Londen 2012
  2. 25 januari weer verkoop tickets in Duitsland
  3. Vandaag verkoop tickets CoSport, morgen verkoop London2012.com

Tags: , , ,

201 Reacties op “Maandagochtend nieuwe verkoop tickets Londen 2012 in Zwitserland”

  1. Teun says on: 29 juli 2011 at 12:57

    Fpk, nee.


  Copyright ©2010, Olympische Spelen Londen.nl | Algemene voorwaarden nieuwsbrief