Home » Londen 2012, Toegangstickets

Visa creditcard nodig voor tickets Londen 2012

27 juni, 2010

Op zoek naar een Visa kaart voor Londen 2012? Op deze pagina hebben we alle opties op een rij gezet!

Eerder berichten we al over ” vrije”  kaartverkoop voor toegangskaarten voor de Olympische onderdelen. Door wetgeving in de Europese Unie is de organisatie genoodzaakt om de verkoop van tickets voor de Spelen binnen de EU gelijk te stellen aan de verkoop van tickets in Engeland.

Tickets via de officiële organisatie voor de Olympische Spelen in Londen kun je waarschijnlijk alleen met een Visa creditcard betalen (zie ook: link en link). De reden hiervoor is de exclusiviteit die Visa in het sponsorcontract met Londen 2012 heeft afgesproken. Behalve met een Visa-creditcard is het wel  mogelijk om, zoals de officiële site bericht, via cash en cheques te betalen.

visacardicon500pxcopyri Visa creditcard nodig voor tickets Londen 2012Bij het WK voetbal van 2006 in Duitsland had de Fifa een gelijksoortige deal met Mastercard. Na gesprekken met de EU is echter besloten dat voor de tweede verkoopronde andere creditcards ook toegestaan werden. Ook voor Londen 2012 kijken Engelse consumentenorganisaties nu of er mogelijkheden zijn om dit juridisch aan te vechten. Deze discussie wordt dus waarschijnlijk nog wel vervolgd.

De meeste banken bieden Visa niet aan als creditcard (alleen via ASN is dit mogelijk). Mocht je voor de zekerheid alvast een kaart willen bestellen dan is VISA kaart van ASN een goede optie. Deze kaart is het eerste jaar voor slechts € 10 per jaar te verkrijgen (actie tot 1 juli 2011, daarna € 20 per jaar) en heeft bovendien de mogelijkheid om verschillende bestedingslimieten aan te vragen (dit is weer handig wanneer u veel tickets wilt kopen!). U kunt direct gebruik maken van deze actie door u aan te melden via dit aanmeldformulier; meer informatie over de kaart zelf kunt u via deze pagina vinden.
Regelmatig het laatste nieuws in uw mailbox? Ontvang vanaf nu onze nieuwsbrief door hieronder uw e-mailadres in te vullen

Gerelateerde berichten:

  1. Inschrijven voor tickets en betalen met Visa
  2. Ticketverkoop Londen 2012 start 15 maart
  3. Nog 500 dagen! Inschrijven voor tickets vanaf vandaag mogelijk!

Tags: , , ,

Er is geen mogelijkheid om te reageren.


  Copyright ©2010, Olympische Spelen Londen.nl | Algemene voorwaarden nieuwsbrief