Home » Algemene voorwaarden nieuwsbrief

Algemene voorwaarden nieuwsbrief

1. Uw gegevens worden gebruikt om u via e-mail te informeren over de verkoop van tickets voor de Olympische Spelen van Londen 2012, het reizen er naar toe en het verblijven tijdens de Spelen.

2. Olympischespelenlonden behoudt het recht om relevante aanbiedingen die gaan over het reizen, verblijven of de tickets zelf, in haar nieuwsbrieven op te nemen, eventueel in samenwerking met adverteerders.

3. Olympischespelenlonden.nl, de door haar ingeschakelde hulppersonen en/of derden zijn niet aansprakelijk voor enige schade, direct en/of indirect die voortvloeit uit of op enige andere wijze verband houdt met het verzenden van de nieuwsbrief of informatie getoond op deze website.

4. Olympischespelenlonden.nl kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gehouden voor het onjuist verzenden, ontvangen of verwerken van de upload en e-mailberichten.

5. U kunt zich op elk moment afmelden voor de nieuwsbrief door in de nieuwsbrief op de hyperlink te klikken in de nieuwsbrief.

6. U kunt uw gegevens altijd controleren of wijzigen door in de nieuwsbrief op de hyperlink te klikken.

9 Reacties op “Algemene voorwaarden nieuwsbrief”

 1. Hans says on: 25 juni 2012 at 22:10

  Alweer een site zonder vermelding van de eigenaar/belanghebbende en een snel vindbare plaats.
  Is anoniem zaken doen een gewoonte aan het worden?

  BeantwoordenBeantwoorden
 2. Marcel v M says on: 26 juni 2012 at 00:53

  @Hans: Verklaar je nader Hans.

  BeantwoordenBeantwoorden
 3. Judith says on: 2 juli 2012 at 07:01

  Hoi Marcel, ben het wel met Hans eens. Een beetje vaag als je niet weet wie de eigenaar van de site is. Fijne site, daar niet van. Maar waarom niet een stichting / naam / afzender? Wat is doelstelling? zit er een reisorganisatie / sponsers achter of is dit uit liefde voor de olympische spelen en dus onafhankelijk?
  grt Judith

  BeantwoordenBeantwoorden
 4. wilco says on: 2 juli 2012 at 12:55

  En wat zou de meerwaarde zijn als je dit wist?

  BeantwoordenBeantwoorden
 5. judith says on: 8 juli 2012 at 13:48

  Heb je iets te verbergen? Waarom zou je het niet vertellen? Blijkbaar is er voor jou een meerwaarde om niet transparant te zijn. Wat is dat? Is het een initiatief van een een reisorganisatie die niet wil dat mensen weten dat ze een reisorganisatie zijn, ofzo? Maakt mij niet uit. Nog steeds goede site, maar wees open en niet anoniem. Dan geloof ik je niet namelijk. Een antwoord ipv een tegenvraag wordt op prijs gesteld.

  BeantwoordenBeantwoorden
 6. Marcel van M says on: 8 juli 2012 at 20:04

  @judith: Ben je jurist,FBI, KGB of ambtenaar? Deze hele site gaat over informatie delen over de Olympische Spelen. Er wordt geen enkel product verkocht, alleen mensen bij elkaar gebracht die samen tot een deal kunnen komen. Wat een geouwehoer zeg. Wellicht is het handig om reacties op dit artikel uit te zetten.

  BeantwoordenBeantwoorden
 7. Jasper says on: 8 juli 2012 at 20:28

  Hoi allen,

  Eigenlijk gek dat ik dat er niet ooit op heb gezet, omdat de kracht van deze site juist is om niet commercieel te zijn en vanuit een grote groep gebruikers gedragen wordt. Zoals je ziet staat er geen banner op en kan ook iedereen reageren op elk bericht. Zelfs op de algemene voorwaarden. Transparanter dan dat kan niet he ;-)

  De site is ook geen eigendom van reisorganisaties, al hebben we natuurlijk wel veel contact met reisorganisaties omdat de site vooral probeert om het nieuws over de verkoop van tickets en dergelijke bekend te maken.

  Ik heb deze voorwaarden overigens ooit in de site gekopieerd van een groter bedrijf, vooral omdat ik geen gedoe wilde hebben naar aanleiding van mijn nieuwsbrieven. Overigens, mocht je vragen hebben over mijn website dan kun je natuurlijk ook via het menu (contact) even persoonlijk contact opnemen.

  BeantwoordenBeantwoorden

Laat een reactie achter:

Niet elke keer uw gegevens invullen? Maak dan hier een profiel aan.  Copyright ©2010, Olympische Spelen Londen.nl | Algemene voorwaarden nieuwsbrief