Home » Holland Heineken House 2012

Holland Heineken House 2012

Ook tijdens Londen 2012 zal het Holland Heineken House natuurlijk weer aanwezig zijn. Het Holland Heineken House zal opgebouwd worden in het Alexandra Palace, in het noorden van Londen. Al sinds de Olympische Spelen van Barcelona, in 1992, is het Holland Heineken House aanwezig op elke winter- en zomerspelen. Dit de plek waar medaillewinnaars gehuldigd worden, waar alle Nederlanders bij elkaar komen, er veel bekende artiesten optreden en het vooral elke avond feest is. De verwachting is dat de toeloop van bezoekers erg hoog wordt en dat het daarom noodzakelijk is om tickets te verkopen om de stroom bezoekers in juiste banen te leiden. Op deze pagina vind je meer over het de locatie, het ticketbeleid en de mogelijkheden om in het Holland Heineken House te gaan werken!

nyecrowd1 Holland Heineken House 2012

Alexandra Palace, locatie van het HHH, tijdens een New Years Eve party

Alexandra Palace

Het Alexandra Palace ligt ten noord-westen van het Olympisch Park. De afstand tot het Olympisch Park is ongeveer 14 kilometer, het treinstation Alexandra Palace Station ligt echter vlak bij.  Hoewel het huis niet direct naast het Olympisch Park is, is het wel goed aan te reizen met het openbaar vervoer. Vanaf het Olympisch Park en het centrum van Londen (Kings Cross St. Pancras Station) is de reistijd ongeveer 20 minuten, daarna is het nog een kwartiertje lopen vanaf het dichtstbijzijnde station Woodgreen. Met een Olympisch ticket in bezit kun je bovendien gratis gebruik maken van het OV. Een dag in het stadion is dus goed te combineren met een bezoek aan het nationale huis.

Het gebouw is geopend in 1875 en heeft door de jaren heen verschillende functies gehad. De laatste jaren doet het gebouw echter dienst als exhibition center en worden er regelmatig concerten gegeven (in 2009 Jay-Z bijvoorbeeld). Meer informatie over Alexandra Palace vind je via wikipedia en de website van het Alexandra Palace.

Openingstijden Holland Heineken House

Het Holland Heineken House is open vanaf half 11 ‘s ochtends tot 2 uur ‘s nachts. Als je een ticket hebt voor een dag kun je gewoon in- en uitlopen. Overdag is er veel ruimte om sporten te bekijken met andere fans via de vele televisieschermen, een hapje te eten, om clinics te doen bij sponsoren, te shoppen of om gewoon het Nederlandse nieuws te lezen onder het genot van een bak koffie. Ook is er de mogelijkheid om vanaf het grote terras van Alexandra Palace, met een fraai uitzicht op Londen én het Olympisch park ,wat te eten of een biertje te drinken . In de avonden vinden de (hopelijk!) huldigingen plaats van Nederlandse atleten die een medaille hebben gewonnen en treden er bekende artiesten op het hoofdpodium.

Tickets kopen voor het Holland Heineken House?

Heineken en het NOC*NSF hebben in mei bekend gemaakt dat er een toegangsbeleid komt voor het Holland Heineken House. De reden hiervoor is vooral dat de toeloop van het aantal mensen in het HHH groter is dan het aantal mensen dat naar binnen kan. Om toch de intieme sfeer te behouden die het HHH kenmerkt is daarom besloten om toegangstickets te verkopen om binnen te komen. Bezoekers die een ticket hebben voor minimaal één van de Olympische onderdelen krijgen voorrang bij de aankoop van tickets die 10 euro per dag kosten (exclusief verzend- en transactiekosten). De verkoop van deze tickets is inmiddels gestart en loopt tot 31 maart. De verwachting is dat de tickets erg snel uit zullen verkopen. Wacht dus niet te lang met het kopen van tickets. Meer over het kopen van tickets vind je in dit bericht op onze website.

De toegang voor het Holland Heineken House is mogelijk voor iedereen ouder dan 18 jaar. Minderjarigen kunnen echter onder begeleiding van een volwassene (+ 21 jaar) toch het Holland Heineken House bezoeken, echter, na 20.00 uur is dit niet meer toegestaan.

Werken in het Holland Heineken House Londen

Het is nu helaas niet meer mogelijk om te solliciteren voor het Holland Heineken House! Vanaf zomer 2013 wordt het wel weer mogelijk om te solliciteren voor het nationale huis in Sochi!

145 Reacties op “Holland Heineken House 2012”

 1. J. says on: 24 maart 2011 at 20:37

  Is het nog mogelijk om in te schrijven als vrijwilliger voor het Holland Heineken House 2012?

  BeantwoordenBeantwoorden
 2. Jasper Gerritsen says on: 30 maart 2011 at 20:49

  Beste J.

  De selectie begint waarschijnlijk na de zomer. Zodra er nieuws is zetten we dit uiteraard op onze website (en vermelden we dit in onze nieuwsbrief!

  BeantwoordenBeantwoorden
 3. Gérald Rensink says on: 18 mei 2011 at 10:40

  Ik wil graag op de hoogte gehouden worden of het mogelijk is om te werken als vrijwilliger in het Holland Heineken Huis. Mocht het op het gebied van communicatie zijn (zie ook http://www.rensinkcommunicatie.nl) dan heel graag. Met vriendelijke groet, Gérald Rensink

  BeantwoordenBeantwoorden
 4. pimvandenberg says on: 18 mei 2011 at 13:50

  Sport, Heineken en Londen!! Geweldige combinatie, zeker omdat ik er dan studeer! Wanneer er selectie gesprekken zijn, zou ik graag langs willen komen.

  Vr. Groet,

  Pim

  BeantwoordenBeantwoorden
 5. Leona says on: 21 mei 2011 at 22:04

  Jammer dat de minimale leeftijd 18 jaar is. Ik zou graag mijn dochter van 17 (nu 16) volgend jaar mee willen nemen om bijv. een hockeywedstrijd te volgen in het Holland Heineken House.

  BeantwoordenBeantwoorden
 6. Jessica Hubers says on: 22 mei 2011 at 17:22

  Ik zou graag als vrijwilliger willen werken in het Holland Heineken House. Die sfeer en de belevenis blijft voor altijd in het geheugen. Ben momenteel ook bezig met een case voor het Holland Heineken House op mijn opleiding. Ik studeer SportMarketing&Management aan de Hogeschool Rotterdam.

  BeantwoordenBeantwoorden
 7. Jeannette says on: 23 mei 2011 at 08:28

  Als ik het goed begrijp mogen kinderen onder 18 jaar wel onder begeleiding naar binnen in het HHH. Klopt dat?

  BeantwoordenBeantwoorden
 8. Laurent says on: 1 juni 2011 at 19:07

  Wat jammer van de locatie: niet gemakkelijk te bereiken vanuit het Olympisch dorp en 20 min met de metro vanuit het centrum (Picadilly Circus).

  BeantwoordenBeantwoorden
 9. Mark F says on: 7 juni 2011 at 18:40

  Kan ik me nog opgeven als vrijwilliger? Zo ja, waar kan ik dat doen?

  Met sportieve groet,

  Mark

  BeantwoordenBeantwoorden
 10. Alexandra says on: 16 juni 2011 at 11:28

  Is het ook mogelijk om stage te lopen bij het HHH?

  BeantwoordenBeantwoorden
 11. maaikekorting says on: 20 juni 2011 at 00:11

  Waar kan ik mj melden voor vrijwilligerswerk in 2010

  BeantwoordenBeantwoorden
 12. maaikekorting says on: 20 juni 2011 at 00:12

  2012

  BeantwoordenBeantwoorden
 13. Esmée Jongejans says on: 17 augustus 2011 at 20:51

  Ik zou graag samen met mijn vriendin onze afstuduur stage willen doen in het HHH. We studeren Hotel- en Eventmanagement op Hogeschool Tio. Als jullie opties hebben, horen wij het graag.

  Esmée

  BeantwoordenBeantwoorden
 14. Esmée Jongejans says on: 17 augustus 2011 at 21:07

  Ik zou graag samen met mijn vriendin onze afstuduur stage willen doen in het HHH. We studeren Hotel- en Eventmanagement op Hogeschool Tio. Als jullie opties hebben, horen wij het graag. We zijn beschikbaar van maart 2012 tot en met Augustus 2012..

  Esmée

  BeantwoordenBeantwoorden
 15. Paul says on: 17 augustus 2011 at 21:48

  @Ésmée, neem anders eens contact op met http://www.randstad.nl/content/home/werknemers/hollandheinekenhouse/index.xml Misschien kennen zij een ingang

  BeantwoordenBeantwoorden
 16. marco says on: 19 augustus 2011 at 12:21

  @Esmee
  werken in het HHH. Succes
  http://www.hollandheinekenhouse.nl/werken.html

  BeantwoordenBeantwoorden
 17. Stefan says on: 5 oktober 2011 at 11:19

  Is het ook mogelijk je aan te melden als artiest met een demo? Een DJ voor een avond etc?

  BeantwoordenBeantwoorden
 18. James Miller says on: 22 februari 2012 at 21:04

  I first started drinking at Ally-Pally in 1965. It may be better to get to Ally-Pally from the Olympic Park by taking the North London line to Highbury and Islington and then get a suburban train to Alexandra Park station. Note that the North London line is coloured orange on the tube map and the trains have lots of orange.

  It’s all here.

  http://anonw.wordpress.com/2012/02/22/the-orange-train-for-the-dutch-at-the-london-olympics/

  BeantwoordenBeantwoorden
 19. Bernd says on: 25 februari 2012 at 21:09

  Stuur ik een bevestiging in uit Italie van GG communications voor 17 credits, accepeteren ze het niet omdat het van jakala moet zijn… Kan ik er wat aan doen dat die organisatie in italie is overgegaan. Kan ik weer bij jakala gaan klagen om een nieuwe bevestiging te krijgen…

  BeantwoordenBeantwoorden
 20. Bernd says on: 25 februari 2012 at 21:11

  Trouwens, bevestigingen uit san marino worden eerst afgewezen, maar worden na klagen wel goedgekeurd. Waarschijnlijk wel allemaal opstart problemen.

  BeantwoordenBeantwoorden
 21. Bernd says on: 25 februari 2012 at 21:12

  Is het iemand gelukt om ghanese bevestigingen te gebruiken om credits te krijgen voor het HHH?

  BeantwoordenBeantwoorden
 22. chris10 says on: 3 maart 2012 at 16:57

  Let er op de geldigheidsduur van je paspoort. Aangezien mijn paspoort verloopt voor de OS moet is het voor 31 mei vernieuwen anders kan ik niet het juiste no op de HHH tickets meer invoeren. Ik kreeg onderstaand antwoord van HHH

  Tot en met 31 mei kunt u het paspoortnummer zelf nog aanpassen via uw account. Daarna is wijzigen niet meer mogelijk.

  Met sportieve groet / Kind regards

  BeantwoordenBeantwoorden
 23. Lobke says on: 4 maart 2012 at 12:13

  @Chris

  Tot hoe lang moet je paspoort of ID geldig zijn? Tot een bepaald aantal maanden na de OS?

  BeantwoordenBeantwoorden
 24. MarloesBeerlage says on: 4 maart 2012 at 16:25

  Er staat overal te lezen dat als je een Olympisch toegangsbewijs hebt, je gratis met het OV kan reizen. Geldt dit ook voor tickets gekocht bij Cosport, Suseisa etc?
  En krijg je dan een gratis OV kaart voor 1 dag meegestuurd? Iemand enig idee?

  BeantwoordenBeantwoorden
 25. Rik says on: 4 maart 2012 at 17:07

  @MarloesBeerlage: Olympisch ticket = dagticket OV

  BeantwoordenBeantwoorden
 26. Marleen says on: 4 maart 2012 at 21:54

  @Lobke, Volgens mij doelt chris10 op het feit dat je paspoortnummers in moet vullen. Als je voor die tijd nog een nieuw paspoort krijgt krijg je ook een nieuw paspoortnummer?

  BeantwoordenBeantwoorden
 27. chris10 says on: 11 maart 2012 at 12:24

  WBT papoortnummers – je moet volgens mij je paspoortnummer invullen op het HHH ticket. Dit kan je tot je 31`mei wijzigen. Dus als je pasp na 31 mei verloopt heb je een nieuw paspoort nummer wat niet overeenkomt met het nummer op het HHH ticket. Zo heb ik het begrepen. Dus dat moet je regelen.

  BeantwoordenBeantwoorden
 28. Thije says on: 6 april 2012 at 12:07

  Hallo,

  Werken er Nederlandse bedrijven mee aan de opbouw van het HH-house?
  Zoja, is er ook ergens een lijst van deze bedrijven?

  BeantwoordenBeantwoorden
 29. westbroekbot says on: 13 april 2012 at 22:11

  Hallo ,ik zoek nog 2 kaarten voorrondes dames hockey op 31/7 1/8 1/8 als nederland speelt. Heeft iemand nog iets ???
  Dus geen credits etc .
  Wanneer gaat de open verkoop open voor HHH
  A little help from my friends ?????
  Ton uit Leusden

  BeantwoordenBeantwoorden
 30. MarleenV says on: 14 april 2012 at 09:54

  @Ton, voor hockey zijn de follow your team kaarten op dit moment op (maar er zijn omgetwijfeld mensen die kaarten over hebben).

  Wat betreft HHH begreep ik dat de losse verkoop half april zou beginnen. Ik verwacht deze volgende week!

  Groetjes,
  Marleen (ook uit Leusden :-) )

  BeantwoordenBeantwoorden
 31. Marike says on: 20 mei 2012 at 12:16

  Ik heb nog 2 kaartjes over voor het HHH op 7 aug. Prijs eur. 12,50 per stuk. Iemand interesse?

  BeantwoordenBeantwoorden
 32. mireille says on: 21 mei 2012 at 10:40

  Wil je kaarten voor het HHH op 8 augustus, laat het even weten, dan kan je ze van mij overkopen.

  Gr Mireille

  BeantwoordenBeantwoorden
 33. Marja says on: 24 mei 2012 at 16:42

  HHH kaarten tegen kostprijs te koop. Tot 31 mei kan ik nog een andere naam en paspoortnummer erop laten zetten, dus reageer snel als je geinteresseerd bent.
  2 kaarten voor 6 augustus
  2 kaarten voor 7 augustus
  marjakirschbaum@hotmail.com

  BeantwoordenBeantwoorden
 34. Marike says on: 25 mei 2012 at 19:22

  2 kaarten voor HHH op 7 aug te koop voor 12,50 eur per stuk. Interesse? Dan laat het even weten op marike.mostard@hetnet.nl (voor 31 mei as ivm tenaamstelling)

  BeantwoordenBeantwoorden
 35. steven says on: 26 mei 2012 at 10:06

  Ik krijg mijn nieuwe paspoort slechts na 31 mei. Maar verwacht niet dat ze bij de ingang daar een probleem van gaan maken. Naam klopt en ik sta er zelf bij…meestal wordt heel moeilijk gedaan, ook bij namen op de tickets. maar in de praktijk (WK finale voetbal, 3 olympische spelen verder) heb ik daar weinig meer van gemerkt..relax and dontn worry! steven

  BeantwoordenBeantwoorden
 36. Tim says on: 29 mei 2012 at 19:34

  Ik heb ook nog drie tickets over voor de HHH op 10 augustus.(de dag van dames hockey finale, dus waarschijnlijk feest in de HHH.) wees er snel bij want voor 31 mei moet ik je naam, geboortedatum en paspoortnummer invullen.

  Dus als je interesse heb mail me dan even op: timmmylive@hotmail.com

  BeantwoordenBeantwoorden
 37. peter (the dutch tickethunter) says on: 30 mei 2012 at 08:40

  In Londen: trein, fiets en dubbeldeksbus
  Tijdens de Olympische Spelen brengt NS Hispeed in samenwerking met Eurostar via de Kanaaltunnel zes keer per dag de Oranje-fans naar station St. Pancras International in hartje Londen. In Groot Brittannië verzorgt NS-dochteronderneming Abellio het treinvervoer in en rondom Londen. Verder zet Abellio speciaal voor de Oranje-fans een aantal dubbeldeksbussen in van het station Alexandra Palace en metrostation Wood Green naar het Holland Heineken House. Voor de sportievere supporters met een OV-fietsabonnement stelt NS 500 OV-fietsen beschikbaar bij De Oranjecamping. En 55 NS-medewerkers, de NS Service Heroes, staan in Londen in NS-uniform klaar om al de Oranje-fans op weg te helpen in het station of naar de Olympische locaties en culturele attracties van Londen.

  ——————————————————————————–

  BeantwoordenBeantwoorden
 38. Marcel v M says on: 30 mei 2012 at 09:11

  @peter (the dutch tickethunter): “Verder zet Abellio speciaal voor de Oranje-fans een aantal dubbeldeksbussen in van het station Alexandra Palace en metrostation Wood Green naar het Holland Heineken House.” En weer terug ook voor de laatste metro? Dat vind ik nou leuk van ze.

  BeantwoordenBeantwoorden
 39. peter (the dutch tickethunter) says on: 30 mei 2012 at 10:37

  Nog beter er komen electrische fietsen bij het Holland Heineken house te staan!!, moet je wel een OV fietsabonnement hebben…

  BeantwoordenBeantwoorden
 40. peter (the dutch tickethunter) says on: 30 mei 2012 at 10:39
 41. peter (the dutch tickethunter) says on: 13 juli 2012 at 18:05

  heeft er nog iemand een kaart over voor het HHH over op 3 augustus?

  BeantwoordenBeantwoorden
 42. p.stoot says on: 29 juli 2012 at 01:01

  8, 9 en 10 augustus wil ik met de auto naar het HHH. Kan iemand mij de gouden tip geven waar ik de auto dan het best kan parkeren?

  BeantwoordenBeantwoorden
 43. Esther van den Driessche says on: 30 juli 2012 at 12:19

  @mireille: hi Mireille, heb je deze kaartjes nog of ben je ze ondertussen kwijt? ik zou ze anders graag van je willen overkopen. Esther

  BeantwoordenBeantwoorden
 44. ecrama says on: 30 juli 2012 at 12:53

  Heeft er iemand nog 2 kaarten voor het HHH voor donderdag 2 augustus? e.crama@quicknet.nl

  BeantwoordenBeantwoorden
 45. kim says on: 30 juli 2012 at 23:32

  Ik wil even mijn mening geven over het feit dat onze goude medaille winnares “some bitch from holland” wordt genoemd ik vind dit hooguit belachelijk en vind dat iemand hier best wel iets van moet zeggen b.v meneer Rutten ik dacht dat de olympische spelen ook in het belang was van respect voor elkaar hebben maar dit is gewoon belachelijk. En denk dat ik niet de enige ben met deze mening.

  BeantwoordenBeantwoorden
 46. Leonie says on: 2 augustus 2012 at 15:29

  @peter (the dutch tickethunter): HI Peter, ik heb nog een kaartje voor vrijdag 3 augustus :)

  BeantwoordenBeantwoorden
 47. Leonie says on: 2 augustus 2012 at 15:35

  heeft iemand nog een kaartje voor vrijdag 10 augustus voor mij? l_lindenbergh@hotmail.com

  BeantwoordenBeantwoorden
 48. sophie says on: 2 augustus 2012 at 22:41

  balen, gister waren er nog kaarten voor 7 augstus en nu niet meer ..

  BeantwoordenBeantwoorden
 49. Duifje says on: 3 augustus 2012 at 00:49

  Wie heeft er nog 3 kaarten over voor een evenement op zaterdag 4 augustus en/of op zondag 5 augustus?? Ik ben zelf, met man en peuter, zaterdagochtend vroeg in London. Laat het mij zsm weten, ik zou het echt super vinden. Mijn mailadres is Duifje7810@gmail.com, alvast bedankt!

  BeantwoordenBeantwoorden
 50. Isabelle says on: 3 augustus 2012 at 15:05

  Hallo,

  Heeft iemand nog 3 kaarten voor het Holland Heineken House voor:
  - Dinsdag 7 augustus
  - Donderdag 9 augustus

  Graag mailen naar: isabelleschuite@hotmail.com

  Alvast bedankt

  BeantwoordenBeantwoorden

Trackbacks/Pingbacks

 1. Verkoop enkele entreekaarten voor Vancouver 2010 | Olympische Spelen 2012 in Londen
 2. Rondleiding Holland Heineken House Vancouver | Olympische Spelen 2012 in Londen
 3. Tweets die vermelden Geruchten over locatie #Holland #Heineken #House 2012 in Londen: -- Topsy.com
 4. Locatie Holland Heineken House Londen: Alexandra Palace | Olympische Spelen 2012 in Londen
 5. Vrijwilliger worden tijdens de Olympische Spelen in Londen? | Olympische Spelen 2012 in Londen
 6. Verblijf vinden voor Londen 2012 | Olympische Spelen 2012 in Londen
 7. 3 tips om tickets te kopen voor Londen 2012 | Olympische Spelen 2012 in Londen
 8. Laatste dag voor kaartjes Londen!! | Zwemsite.nl
 9. Tickets nodig voor Holland Heineken House 2012 | Olympische Spelen 2012 in Londen

Laat een reactie achter:

Niet elke keer uw gegevens invullen? Maak dan hier een profiel aan.  Copyright ©2010, Olympische Spelen Londen.nl | Algemene voorwaarden nieuwsbrief