Home » Appartementen tijdens Londen 2012

Appartementen tijdens Londen 2012

Een goede optie om tijdens de Olympische Spelen in de buurt van de Olympische stadions te verblijven én niet direct de hoofdprijs te betalen is verblijven in een appartement. Normaal gesproken is het huren van een appartement in Londen al een goed alternatief, maar tijdens de Spelen bieden veel inwoners hun appartement ook nog eens te huur aan. Op deze pagina’s hebben we een overzicht gemaakt van de sites die deze vormen van verblijf aanbieden. Heb jij tips? Geef deze dan door via ons contactformulier zodat we deze kunnen toevoegen aan de pagina!

Holiday Rentals

newham Appartementen tijdens Londen 2012

Dit is misschien wel de grootste aanbieder van appartementen. In totaal worden er nu nog zo’n 500 appartementen aangeboden in Londen tijdens de Spelen. Vooral handig aan de website is dat je ook kunt selecteren op locatie in Londen. De appartementen zijn ingedeeld in de wijk waarin ze liggen. We hebben hieronder een overzicht gemaakt van de wijken die in de buurt liggen van de verschillende Olympische Stadions. Over het algemeen geldt ook hier, hoe dichter bij de evenementen, hoe hoger de prijs voor het appartement. Ook in andere wijken kunt u natuurlijk verblijf zoeken, maar let dan wel op de reistijd naar de verschillende stadions (deze kunt u op onze overzichtspagina vinden). Wij hebben zelf ons verblijf gereserveerd via deze website. Voor zo’n 100 euro per nacht (6 personen) verblijven we tussen het Holland Heineken House en het Olympisch Park in. Het loont vaak de moeite om te onderhandelen over de prijs. In ons geval scheelde dit zo’n 500 euro ten opzichte van het eerste bod dat we kregen.

Het is helaas niet mogelijk om direct via de website een reservering te plaatsen. U kunt echter via de e-mail knop wel contact opnemen met de eigenaar om na te vragen of het appartement nog vrij is en wat de kosten zijn. Hier kunt u een standaard e-mail vinden die u kunt gebruiken om na te vragen of er nog beschikbaarheid is (wel zelf even de naam, datum etc invullen!).

De meeste beschikbaarheid van appartementen in de buurt van de Olympische onderdelen kunt u vinden in de wijken Islington (31 appartementen, wijk ligt tussen het centrum en het Olympisch Park in), Westminster (139 appartementen, wijk in centraal Londen vlakbij Horse Guard Parade en The Mall, waar de wegwedstrijden finishen), Camden (62 appartementen, vlakbij Regent’s Park) en Greenwich (28 appartementen, in de buurt van O2 Arena). Iets verder van de onderdelen (maar wel dicht bij Earl’s Court en Wimbledon) zijn de wijken Fulham (40 appartementen) en Kensington (79 appartementen)

Andere wijken in de buurt van het Olympisch Stadion zijn: Newham (de wijk van het Olympisch Stadion), Hackney, Haringey (HHH), Waltham, Barking & Dagenham en Redbridge, maar hier zijn een stuk minder appartementen beschikbaar.

Alle beschikbare appartementen in Londen via Holiday Rentals kunt u via deze pagina vinden (in totaal 562!).

Heeft u nog andere suggesties van sites die appartementen aanbieden? Mail ons dan via het contactformulier zodat we deze kunnen toevoegen!

Er is geen mogelijkheid om te reageren.


  Copyright ©2010, Olympische Spelen Londen.nl | Algemene voorwaarden nieuwsbrief