Home » Hotels tijdens Londen 2012

Hotels tijdens Londen 2012

De meest comfortabele manier om tijdens de Spelen in de buurt van de onderdelen te verblijven is in een hotel. Er zijn verschillende websites die hotels aanbieden. Op dit moment is het echter nog niet mogelijk om voor de Olympische Spelen in Londen 2012 een hotel te reserveren. Dit komt vooral doordat het Locog veel hotels in de buurt van de Olympische Stadions heeft vastgelegd voor partners. Via veel sites is het ook pas mogelijk om een jaar van te voren de kamers te reserveren, Booking biedt echter al hotels aan tijdens de Spelen! Via andere sites wordt het waarschijnlijk pas in juli mogelijk om een hotelkamer te boeken. We hebben op deze pagina de verschillende sites die hotels aanbieden of vergelijken op een rij gezet. Vaak is het ook mogelijk om de hotels op een later tijdstip te annuleren, zoals we ook al in dit nieuwsbericht schreven.

De enige aanbieder die op dit moment al hotels aanbiedt is booking.com!

Booking.com

Op Booking.com worden op dit moment ongeveer 1100 hotels aangeboden.  Een goede plek als uitvalsbasis voor de spelen is rond het station Stratford, in de buurt van het Olympisch stadion en ook in de buurt van de O2 Arena zit je in de buurt van veel stadions.

Booking is de eerste partij (!) die hotels aanbiedt en een erg goede mogelijkheid om nu alvast je hotel te boeken. Voor deze website hebben we een speciale pagina op onze site aangemaakt, met daarin directe links naar de stadions. Op deze manier kun je dus eenvoudig bekijken of je in de buurt van de stadions zit!

Expedia

Dit is een erg bekende aanbieder en vergelijker van hotels en biedt zo’n 900 hotels aan, op dit moment helaas nog niet voor de periode van de Spelen. Het voordeel van Expedia is dat ze vaak hotels met extra korting kunnen geven ten opzichte van andere aanbieders. Ook een groot voordeel is dat je hier vluchten en hotels gezamenlijk kan kopen; ook dit levert vaak veel voordeel op. In de zoekmachine kun je aangeven in welke wijken je hotels wilt zoeken. Voor hotels in de buurt van het Olympisch Park kun je bijvoorbeeld St. Pancras – Islington, The City, Canary Wharf of Victoria – Westminster selecteren.

Via deze link kun je alle hotels vinden.

 


  Copyright ©2010, Olympische Spelen Londen.nl | Algemene voorwaarden nieuwsbrief